Torvegade 8, 7800 Skive +45 6084 3701 per@potentialis.dk

Stressbehandling

Stress kan ramme alle og viser sig på mange forskellige måder, derfor opdager nogle sent, at det ubehag de har følt i en længere periode, fakisk er symptomer på stress. stress kræver professionel behandling, og hyponose har vist sig, som et særdeles effektivt redskab i kampen mod stress. Læs mere om stressbehandling herunder.

Om stressbehandling

Det er helt oplagt, at hypnose har en god virkning på mennesker med stress, da alene den dybe, afslappede tilstand, man opnår i hypnose, gør dem godt. Stressede mennesker kan sagtens have planlagt deres tilværelse så stramt, at de ikke kan nå alle de ting, de skal, og så er det måske ”bare” en prioritering, der skal til. Men ofte ligger der andre ting bag. En af de største stressfaktorer er at have følelsen af, at man hellere ville være et andet sted, end hvor man er. Derfor vil en stress-session indeholde en særlig grundig samtale, hvor du udfordres til at tage dit liv op til revision og blandt andet overveje, om du bruger det på noget, der nærer dig, og gør dig glad.

Når det er sagt, kan der sagtens være mønstre i sindet, som har medvirket til at fremkalde stressen. Hvis du for eksempel føler, du er nødt til at gøre alting perfekt, at du skal gøre alle glade, at du ikke kan være bekendt at tage hensyn til og være god ved dig selv osv. Sådanne overbevisninger er det muligt at forandre i hypnose.

Læs mere om hypnose og bestil en tid på telefon: 60843701 eller e-mail: per@potentialis.dk

Kontakt mig

Skriv en besked herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Telefon

Adresse

Torvegade 8,
7800 Skive