Torvegade 8, 7800 Skive +45 6084 3701 per@potentialis.dk

Afhængighed

Læs mere herunder.

Meget tyder på, at personer, som ender med at blive misbrugere af alkohol og stoffer, er blevet disponeret for afhængigheden som følge af tidlige traumatiske begivenheder. I hvert fald er historierne om de sværeste tilfælde af afhængighed – ikke mindst blandt kvinder – ofte fyldt med seksuelt misbrug, tab af forældre gennem dødsfald eller skilsmisse, overværelse af alvorlig vold, fysiske overgreb, misrøgt og andre former for traumer, der har nedsat hjernens evne til at håndtere stress.

Behandlingen vil ofte tage udgangspunkt i at rydde op i de traumer, der er, ligesom man kan hjælpe sindet med at indlære nye strategier til håndtering af stress, så misbruget kan slippes. Hypnose, NLP, EFT og spædbarnsterapiens metode er alle brugbare værktøjer i arbejdet med at slippe misbruget. Ligesom ved rygestop er det nødvendigt, at du har en høj grad af motivation for at behandlingen kan lykkes.

Også andre former for afhængighed, blandt andet ludomani og afhængighed af internettet, kan behandles med blandt andet hypnoterapi.

Kontakt mig

Skriv en besked herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Telefon

Adresse

Torvegade 8,
7800 Skive