Væselvej 114, 7800 Skive +45 6084 3701 per@potentialis.dk

Angst

Læs mere herunder.

Der findes mange forskellige typer angst, blandt andet panikangst, fobier, generaliseret angst, posttraumatisk stresssyndrom (PTSD) og OCD, som er en psykiatrisk lidelse med tilbagevendende tvangstanker og/eller tvangshandlinger.

Angst har ofte rod i et eller flere traumer, hvad enten man er bevidst om traumet eller ej. I hypnose arbejder vi skånsomt med traumet, for eksempel ved at give dig de ressourcer og den viden, du ville ønske, du havde haft, dengang traumet opstod.

Når du får tilført, det du havde brug for dengang, behøvede du slet ikke at få traumet, og så forsvinder også de symptomer, du har i dag.

Angst er nogle gange ret enkelt at slippe af med, andre gange noget mere kompliceret. Hypnose, NLP og EFT er ofte særdeles effektive værktøjer mod angst.

ANGST FOR OPERATION
De færreste bryder sig om tanken om at skulle skæres i. I hypnose kan du forberede kroppen på operationen, så den ved, hvad der skal foregå, ved at det er i orden, at der skal skæres i den, og at det er til dens eget bedste.

Erfaringer viser, at klienter, som har været i hypnose, føler sig roligere før operationen, bløder mindre undervejs og kommer sig hurtigere bagefter.

Potentialis tilbyder professionel hypnose og coaching i Skive. Book en tid på telefon: +45 6084 3701 eller email: per@potentialis.dk

Kontakt mig

Skriv en besked herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Telefon

Adresse

Væselvej 114,
7800 Skive