Torvegade 8, 7800 Skive +45 6084 3701 per@potentialis.dk

Angstbehandling

Man kan behandle angst på mange måder. Hos Potentialis anvender jeg hypnose, NLP og EFT,                                                          som er særdeles effektive redskaber til at komme angsten til livs med. Læs mere om angstbehandling herunder.

Om angstbehandling

Der findes mange forskellige typer angst; panikangst, fobier, generaliseret angst, posttraumatisk stresssyndrom (PTSD) og OCD, som er en psykiatrisk lidelse med tilbagevendende tvangstanker og/eller tvangshandlinger. Lige så mange typer af angst findes der af behandlinger imod. Hos Potentialis anvender jeg hypnose, NLP og EFT i kampen mod angsten, da de er særdeles effektive værktøjer. Angst er nogle gange ret enkelt at slippe af med, andre gange mere kompliceret, derfor målrettes behandlingen, så den hjælper dig bedst muligt.

Angst har ofte rod i et eller flere traumer, hvad enten man er bevidst om det eller ej. I hypnose arbejder vi skånsomt med traumet, for eksempel ved at give dig de ressourcer og den viden, du ville ønske, du havde haft, dengang traumet opstod. Når du får tilført, det du havde brug for dengang, behøvede du slet ikke at få traumet, og så forsvinder også de symptomer, du har i dag.

Hypnose, NLP og EFT

Hypnose er en behandlingsform, som har været anvendt i mange år til at imødekomme mange forskellige former for lidelser, ubehag og smerter. Hypnose som behandling har vist sig særdeles effektiv som værktøj mod angst. NLP er en forkortelse for det mundrette Neurolingvistisk programmering, som kort sagt er et værktøj til personlig udvikling og mental træning. EFT, Emotionel frihedsteknik, er et værktøj, som lindrer eller helt fjerner forskellige former for smerter eller ubehag.

Angst for operation

Et eksempel på, hvor effektiv hypnose kan være i behandlingen af angst, er i forbindelse med operationer. De færreste bryder sig om tanken om at skulle under kniven. Ved hjælp af hypnose kan du forberede kroppen på operationen, så den ved, hvad der skal foregå, ved at det er i orden, at der skal skæres i den, og at det er for dens eget bedste. Erfaringer viser, at klienter, som har været i hypnose, føler sig roligere før operationen, bløder mindre undervejs og kommer sig hurtigere efterfølgende.

Potentialis tilbyder professionel hypnose og coaching som behandlingsmetoder i Skive. Book en tid på telefon: 60843701 eller e-mail: per@potentialis.dk

Kontakt mig

Skriv en besked herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Telefon

Adresse

Torvegade 8,
7800 Skive