Torvegade 8, 7800 Skive +45 6084 3701 per@potentialis.dk

Coaching

Coaching er et effektivt redskab, som hjælper til at opnå en dybere egenindsigt. Hvad end dine udfordringer er, hjælper jeg dig frem mod dit mål. Læs mere om Coaching herunder.

Om coaching

Coaching handler om at hjælpe dig med at komme videre. Det bygger på nogle internationalt anerkendte modeller, der blandt andet ved hjælp af nogle indsigtsgivende spørgsmål sikrer, at du finder din egen metode til at nå dit ønskede mål. Filosofien er, at hver enkelt person selv har de ressourcer, der skal til for at komme frem til sit mål. Det er altså ikke mig som coach, der fortæller dig, hvad du skal gøre, jeg coacher dig blot på vejen.

Hjælp til selvhjælp

Jeg hjælper dig til selv at finde ud af, hvad der er det rigtige at gøre for dig. På den måde tager vi hensyn til, at mennesker har forskellige styrker og svagheder, og at du finder den vej, der er din. Du vil også opleve, at du vil føle et helt andet ejerskab over din måde at komme videre på, når det kommer fra dig selv. Det styrker både motivationen og den forpligtelse, du lægger på dig selv, for at nå dit mål.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge coaching til. Konkrete ting kunne for eksempel være til en forestående medarbejderudviklingssamtale, til at lægge en strategi for, hvordan du får gjort hovedopgaven på dit studium færdig – eller får bygget en carport. Men coaching er også fantastisk til at opnå en afklaring, hvis du står i et dilemma, eller til at komme videre, hvis du føler, du sidder fast i livet uden måske helt at vide hvorfor.

Kontakt mig

Skriv en besked herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Telefon

Adresse

Torvegade 8,
7800 Skive