Torvegade 8, 7800 Skive +45 6084 3701 per@potentialis.dk

Feedback

Jeg vil sætte stor pris på din feedback.

Nederst på siden, kan du læse den feedback som jeg har fået fra andre.

Giv mig feedback

Jeg er altid glad for ny feedback fra tidligere eller nuværende kunder. Feedbacken hjælper mig til at forbedre fremtidige behandlinger, og desuden kan den være vigtig information til mennesker, som overvejer en behandling. På forhånd mange tak for dine ord – de betyder mere end du tror.

Du kan sende feedback til per@potentialis.dk

Telefon

Adresse

Torvegade 8,
7800 Skive

”Jeg har det rigtig godt”

Hej Per,

Jeg lovede en opdatering, og jeg kan egentlig bare fortælle, at jeg har det rigtig godt! Jeg kan mærke en enorm forskel, fra før jeg begyndte hos dig og så til nu – efter jeg har været hos dig. Bekymringerne tager ikke længere over, jeg har langt mere overskud og energi, og jeg tænker ikke på samme måde over alt det negative, der kunne risikere at ske. En gang imellem kan jeg godt mærke, at jeg bekymrer mig lidt for meget og ønsker lidt for meget kontrol, men det er ikke noget, som jeg føler “overtager” mine tanker generelt – som de ellers gjorde før.

Jeg bliver ved med at huske på den øvelse, som du gav mig, hvis jeg har for mange tanker i hovedet. Jeg har endnu ikke haft brug for den, men jeg har den hele tiden med mig, hvis der skulle blive brug for den.

Men alt i alt har jeg det altså godt og er glad!

Jeg vil gerne sige tusinde tak for den “hjælp”, du har givet mig. Det har virkelig gjort en stor forskel for mig, og jeg er så glad for det. Det har været nogle gode sessioner, og jeg kan godt lide rammerne for sessionerne, hvor der både er plads til de mere alvorlige snakke men også til grin og afslappethed. Du er virkelig dygtig til dit job, og jeg har været meget tryg ved at være hos dig. Jeg vil give dig de varmeste anbefalinger til dem jeg kender, der vil kunne bruge dem.

Klara Kjeldsen

30. oktober 2020

“Fobien er væk”
Hej Per. Jeg skriver til dig omkring min fobi. Jeg kan fortælle, at jeg ikke har fobi mere. Så tusind tak, fordi du hjalp mig af med min fobi for sommerfugle.

S.H.,

12. august 2016

“Bedre søvn – mindre kontrol”
Hej Per. Jeg vil meget gerne takke dig for virkelig professionel behandling. Jeg har nu sovet hver nat siden min sidste session. Langsomt men sikkert slipper jeg kontrollen, og det går fremad med mig, kan jeg mærke. Jeg bruger ind imellem selvhypnosen, du gav mig. Den er rar at supplere med. Tak for nu, jeg vil anbefale dig videre!

Anna Marie Møller,

15. august 2016

“En tillidssag”
For mig er hypnose en tillidssag. Det er vigtigt at kunne stole på personen for at kunne slappe helt af. Denne tillid følte jeg med det samme. Der blev lyttet og spurgt ind på en positiv måde.

SØS,

Skive

Nu er det mig, som bestemmer
Min oplevelse af hypnose hos Per var en virkelig god oplevelse, Per er et menneske med hjertet på rette sted, han er nærværende og venlig. Jeg gik ind til det med fuld tillid og klarhed på, at nu skulle det være. Gamle overbevisninger som skyld og skam, som fyldte en stor del af mit liv, skulle ikke længere have plads. Jeg fortjente bedre. Nu er det mig, som bestemmer og sætter dagsordenen. Den gamle iboende dommer er nu væk fra mit liv. Jeg er så glad og lettet over, at jeg valgte hypnose. Det var det helt rigtige for mig at overgive mig til oplevelsen og stole på, at min underbevidsthed var klar til at samarbejde.
Anya

2021

“Jeg havde en meget dårlig vane med at hive og pille i mine øjenvipper.”
Jeg havde døjet med det i ca. 5 år og havde prøvet ihærdigt at slippe af med min dårlige vane uden noget held. Til sidst indså jeg, at jeg måtte prøve at have hjælp. Jeg kontaktede Per og fik én behandling hos ham. Han tog sig virkelig god tid til at snakke med mig om mit problem for at være sikker på hvilken behandling, der skulle til. Da jeg gik derfra, var jeg stoppet med at hive i mine øjenvipper, og jeg har ikke gjort det siden. Jeg er dybt imponeret og utrolig glad for det, Per har gjort for mig. Jeg kan varmt anbefale ham.

Laura,

Skive

“Bestået.”
Tak for hjælpen. Hilsen Mathias”. (sms efter to behandlinger for angst i forbindelse med køreprøve)

Mathias,

Skive

“Kortet er hjemme”
Hej Per. Det var super godt, jeg kom ud til dig, for denne gang gik køreprøven som smurt. Jeg havde et dejlig køligt overblik og gik ikke ned med flaget en eneste gang under prøven, så nu er kortet hjemme. Jeg er sikker på, at det jeg kom ud til dig har gjort en stor forskel for mig på mange punkter, og at selvhypnose vil hjælpe mig mange gange i fremtiden.

Jesper,

Viborg

”I den rigtige retning”
Hej Per.
Jeg lovede at jeg ville skrive tilbage angående om sidste gangs behandling har virket på mig.
Jeg kan positivt sige, at sidste gangs behandling har påvirket mig positivt. Jeg føler mig ikke 100% kureret, men det er klart noget jeg føler jeg selv kan arbejde med.
Jeg har siden sidste gang, sejlet 2 gange med færge, hvor jeg ombord følte mig rolig og havde en smule overskud. Det var meget rart at kunne rejse, uden at gå i panik og føle mig dårlig tilpas.
Jeg har også været ude og handle siden sidst, også her var der positiv virkning, jeg følte mig godt tilpas, så længe jeg ikke kom til at tænke på min situation. Jeg har både haft dårlige oplevelser i butikken, fordi jeg kommer til at tænke for meget over hvordan jeg har det, men jeg har haft flest positive oplevelser, da der mange af gangene er faldet en naturlig og rolig stemning over mig. Jeg har gjort brug af metoderne jeg har lært, og jeg føler de hjælper mig til at slappe af.
Angående min sygdomsangst, har der været blandede episoder. Jeg er ikke sluppet af med følelserne af sygdom, men jeg er dog blevet bedre til at afvise sygdommene og jeg har ikke haft paniske episoder angående dette.
Jeg føler at sidste gangs hypnose terapi har skubbet mig i den rigtige retning, så tak for det.
E.J.,

25. febuar 2021

“Sov hele natten”
Allerede efter første behandling skete der en ændring i mit liv. Efter et år med stress og søvnløse nætter, oplevede jeg en enorm afslapning. Første nat efter behandlingen drømte jeg vildt, og jeg sov hele natten. Det hele gentog sig efter anden behandling, bare i kraftigere grad. I de efterfølgende dage følte jeg det, som om jeg gik rundt med en boble inde i mit hoved. Fire uger er gået siden behandlingen. Boblen er der stadig, og på en dejlig, naturlig måde. Den får mig til at standse op og trække vejret, inden stressen æder mig igen. Jeg vil gerne varmt anbefale behandlinger hos Potentialis v/Per Nielsen.

JK,

Skive

“Helbredsangst”
Jeg kan kun varmt anbefale at få en behandling hos Per. For en måned siden var jeg nærmest klar til at grave mig under jorden af skræk. Jeg fik en voldsom angst reaktion, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg kontaktede Per, som havde en tid klar ret hurtigt, og behandlingen på 3 gange begyndte. Han er en virkelig dygtig behandler og han ved hvad han gør. Han bruger desuden tid på at lytte til hvad du har af problemer og derfra foreslår han hvad behandlingen kan være. Det vigtigste for mig udover behandlingen var at føle sig tilpas i omgivelserne, og det gjorde jeg. Efter 3 behandlinger kan jeg kun sige TAK til Per for at have hjulpet mig over den svære tid og givet mig redskaber som jeg kan bruge hjemme hvis det skulle blive nødvendigt.

R.M,

13. maj 2016

“Angst/social fobi”
Jeg har i mange år lidt meget af angst/social fobi, og jeg skulle giftes denne sommer (2014), så jeg kontaktede Per for at få hypnosebehandlinger, så jeg kunne være sammen med alle vores gæster til bryllupsfesten. Dagen gik rigtig godt. Per er et varmt og empatisk menneske, følte mig forstået og fik hurtigt tillid til ham, og som jeg derfor varmt kan anbefale.

Jesper Skov Christiansen,

8700 Horsens

“Har ikke rørt sukker siden”
Hej Per.
Jeg var for ca. en måned siden hos dig vedr. min sukkertrang.
Jeg har så stor glæde af din behandling. Jeg har ikke rørt sukker
siden, har ikke lyst og det genere mig ikke andre spiser kager / slik
i mit selskab.
Jeg var efterfølgende meget træt efter besøget hos dig, jeg sov
dejligt efterfølgende nat. Jeg sover stadig bedre end før, da jeg har
fået ro i min mave mm.
Jeg vil takke dig for al den tid du brugte på mig, din grundighed i at
sætte dig i min situation og i min fortid.
Du får de bedste anbefalinger her fra en meget tilfreds klient.

Johnny S. Hansen

24. april 2021

Kontakt mig

Skriv en besked herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Telefon

Adresse

Torvegade 8,
7800 Skive