Torvegade 8, 7800 Skive +45 6084 3701 per@potentialis.dk

Neglebidning

Læs mere herunder.

Masser af mennesker bider negle, har gjort det eller kender nogen, som gør det. Det er en af de mest almindelige ”dårlige vaner”, som folk gerne vil slippe af med igen. Nogle er i stand til at holde op ved egen kraft, men for dem, der ikke kan, er der gode muligheder for at få hjælp med hypnose.

Mange tænker på neglebidning som ”bare en dårlig vane”, men ingenting kommer af sig selv, og ofte er der en glemt, dybereliggende årsag bag. Hvis det er nødvendigt, kan vi med hypnose finde frem til årsagen, og ved at tilføre ressourcer til dit tidligere jeg, som begyndte at bide negle, forsvinder trangen som regel.

Andre gange kan det være tilstrækkeligt at skifte neglebideriet ud med en anden vane, som du kan leve med. I den forbindelse kan det være nyttigt, hvis du forud for behandlingen overvejer, hvad det er, det giver dig at bide negle, siden du ikke er holdt op. Når først du ved det, bliver det meget lettere at erstatte neglebideriet med noget andet, der kan give dig det samme, hvad enten det er en tryghedsfølelse, trøst eller noget helt tredje.

Book en tid på telefon: +45 6084 3701 eller email: per@potentialis.dk

Kontakt mig

Skriv en besked herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Telefon

Adresse

Torvegade 8,
7800 Skive