Torvegade 8, 7800 Skive +45 6084 3701 per@potentialis.dk

Irritabel tyktarm (IBS)

Læs mere herunder.

Et forskningsprojekt med yderst bemærkelsesværdige resultater er baggrund for den behandling, jeg anbefaler mod Irritabel (eller irriteret) tyktarm (IBS).

University of North Carolina i USA stod bag projektet, hvor alle forsøgspersonerne forinden uden synderlig effekt havde modtaget den behandling, det officielle sundhedssystem havde tilbudt dem. De fik herefter 7 hypnosebehandlinger med 14 dages intervaller. Resultatet var, at cirka 80 procent af deltagerne enten blev helt raske eller opnåede markant lindring af deres symptomer. Og disse forbedringer var der for langt de flestes vedkommende stadig ved den sidste kontrol, der fandt sted 4 år efter hypnosebehandlingerne.

Mange af deltagerne rapporterede, at de først begyndte at mærke tydelig fremgang cirka midtvejs i behandlingsforløbet, så du skal påregne en vis tålmodighed. Det er naturligvis en vis udgift at købe hele pakken med 7 behandlinger, men på den anden side er resultaterne som nævnt meget lovende.

Hvad er Irritabel tyktarm?

IBS er en folkesygdom, idet helt op til 15-30 procent af befolkningen menes at have den i større eller mindre grad. Symptomerne kan blandt andet være mavesmerter, oppustethed, hyppige og/eller vekslende afføringer, heriblandt at skulle have afføring flere gange i træk (navnlig om morgenen). Der er desuden konstateret en sammenhæng mellem IBS og forstoppelse.

Det officielle sundhedssystem kender ikke den præcise årsag til sygdommen, men der menes dels at være en sammenhæng mellem IBS og vestlig livsstil med for lidt motion og en kost med for få fibre og for meget fedt og sukker. Dels en psykologisk sammenhæng, idet angst, stress og humørsvingninger kan fremkalde eller forværre sygdommen.

Hvis du lider af IBS, kan du med fordel først prøve at lægge din livsstil om, så du får gerne daglig motion, rigelig væske og følger de kostråd, der blandt andet kan findes på Netdoktor. Din læge vil desuden kunne udskrive medicin, der stimulerer tarmens bevægelser, og/eller afføringsmiddel.

Book en tid til hypnose i Skive på telefon: 60 84 37 01 eller email: per@potentialis.dk

Kontakt mig

Skriv en besked herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Telefon

Adresse

Torvegade 8,
7800 Skive