Torvegade 8, 7800 Skive +45 6084 3701 per@potentialis.dk

Flyskræk

Læs mere herunder.

Cirka 10 procent af befolkningen lider af flyskræk i større eller mindre grad. Flyskræk hører ind under fobierne men kan samtidig være en sammensat angstlidelse, der kan indeholde et eller flere af følgende elementer: Klaustrofobi, panikangst, agorafobi (fobi for åbne pladser eller sociale situationer med mange mennesker), højdeskræk og dødsangst. Samtidig oplever mange med flyskræk, at angsten for angsten næsten er det værste. Nogle af de hårdest ramte kan begynde at frygte en flyrejse i flere uger, før de skal af sted.

Symptomerne kan blandt andet være hjertebanken, koldsved, tankemylder, kvalme, ondt i maven og åndedrætsbesvær. Mange med flyskræk beskriver dog følelsen af tab af kontrol som det sværeste. De er bange for at miste kontrollen over deres krop, fordi de ikke selv har styringen med flyet og heller ikke har muligheden for at forlade det.

For mange med flyskræk hænger angsten sammen med dårlige oplevelser med flyveture, historier om flyulykker eller fastgroede overbevisninger om, at det er farligt at flyve. Denne angst kan meget ofte behandles med succes i hypnose. Også EFT har vist sig at være en effektiv behandling mod flyskræk.

Potentialis tilbyder professionel hypnose og coaching i Skive. Book en tid på telefon: +45 6084 3701 eller email: per@potentialis.dk

Kontakt mig

Skriv en besked herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt

Telefon

Adresse

Torvegade 8,
7800 Skive