Referencer

default image

Bedre søvn – mindre kontrol

Hej Per. Jeg vil meget gerne takke dig for virkelig professionel behandling. Jeg har nu sovet hver nat siden min sidste session. Langsomt men sikkert slipper jeg kontrollen, og det går fremad med mig, kan jeg mærke. Jeg bruger ind imellem selvhypnosen, du gav mig. Den er rar at supplere med. Tak for nu, jeg vil anbefale dig videre!

Anna Marie Møller 15. august 2016

default image

Fobien er væk

Hej Per. Jeg skriver til dig omkring min fobi. Jeg kan fortælle, at jeg ikke har fobi mere. Så tusind tak, fordi du hjalp mig af med min fobi for sommerfugle.

S.H. Jebjerg 12. august 2016

default image

Helbredsangst

Jeg kan kun varmt anbefale at få en behandling hos Per. For en måned siden var jeg nærmest klar til at grave mig under jorden af skræk. Jeg fik en voldsom angst reaktion, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg kontaktede Per, som havde en tid klar ret hurtigt, og behandlingen på 3 gange begyndte. Han er en virkelig dygtig behandler og han ved hvad han gør. Han bruger desuden tid på at lytte til hvad du har af problemer og derfra foreslår han hvad behandlingen kan være. Det vigtigste for mig udover behandlingen var at føle sig tilpas i omgivelserne, og det gjorde jeg. Efter 3 behandlinger kan jeg kun sige TAK til Per for at have hjulpet mig over den svære tid og givet mig redskaber som jeg kan bruge hjemme hvis det skulle blive nødvendigt.

R.M 13. maj 2016

default image

Bestået

Tak for hjælpen. Hilsen Mathias”. (sms efter to behandlinger for angst i  forbindelse med køreprøve)

Mathias 13. maj 2016

default image

En tillidssag

For mig er hypnose en tillidssag. Det er vigtigt at kunne stole på personen for at kunne slappe helt af. Denne tillid følte jeg med det samme. Der blev lyttet og spurgt ind på en positiv måde.

SØS Skive 13. maj 2016

default image

Kortet er hjemme

Hej Per. Det var super godt, jeg kom ud til dig, for denne gang gik køreprøven som smurt. Jeg havde et dejlig køligt overblik og gik ikke ned med flaget en eneste gang under prøven, så nu er kortet hjemme. Jeg er sikker på, at det jeg kom ud til dig har gjort en stor forskel for mig på mange punkter, og at selvhypnose vil hjælpe mig mange gange i fremtiden.

Jesper Viborg 13. maj 2016

default image

Sov hele natten

Allerede efter første behandling skete der en ændring i mit liv. Efter et år med stress og søvnløse nætter, oplevede jeg en enorm afslapning. Første nat efter behandlingen drømte jeg vildt, og jeg sov hele natten. Det hele gentog sig efter anden behandling, bare i kraftigere grad. I de efterfølgende dage følte jeg det, som om jeg gik rundt med en boble inde i mit hoved. Fire uger er gået siden behandlingen. Boblen er der stadig, og på en dejlig, naturlig måde. Den får mig til at standse op og trække vejret, inden stressen æder mig igen. Jeg vil gerne varmt anbefale behandlinger hos Potentialis v/Per Nielsen.

JK Skive 13. maj 2016

default image

Angst/social fobi

Jeg har i mange år lidt meget af angst/social fobi, og jeg skulle giftes denne sommer (2014), så jeg kontaktede Per for at få hypnosebehandlinger, så jeg kunne være sammen med alle vores gæster til bryllupsfesten. Dagen gik rigtig godt. Per er et varmt og empatisk menneske, følte mig forstået og fik hurtigt tillid til ham, og som jeg derfor varmt kan anbefale.

Jesper Skov Christiansen 8700 Horsens 13. maj 2016