Mentaltræning

Mentaltræning bruges af næsten alle elitesportsudøvere. Ingen diskuterer længere, om det mentale aspekt har betydning for en sportspræstation, kun i hvor høj grad det er tilfældet.

Der kan være noget at hente i forhold til alle aspekter af din sport, lige fra træningsdisciplin og motivation over troen på, at du kan blive bedre til evnen til at blive mere konstant i dine præstationer eller finde dit topniveau frem, når det virkelig gælder.

Også hvis du igen og igen bliver skadet, kan der være hjælp at hente. Det kan skyldes et ubevidst mønster i dit sind, der for eksempel kan handle om, at du ikke synes, du fortjener at få succes. I sådanne tilfælde kan du nyde særlig gavn af, at jeg er hypnoterapeut, da hypnose er et rigtig godt værktøj til at arbejde med sådanne mønstre.

Selv om du ikke er sportsudøver, kan du få stor glæde af mentaltræning. Det kan bruges til at forbedre dine præstationer på alle tænkelige områder – både områder hvor dit udgangspunkt ikke er særlig godt og områder, hvor du er dygtig i forvejen.