Kurser, messer og foredrag

Workshop: Er din smartphone en tidstyv?

Lørdag den 13. oktober 2018 kl. 10-16 i Brabrand (Regnbuefabrikken).

Søndag den 14. oktober 2018 kl. 10-16 i Skive (Væselvej 114, 7800 Skive)

Spiller du også enarmet tyveknægt, hvor indsatsen er tid, og du taber mere, end du vinder?

Smartphonen er vores faste følgesvend. De færreste går nogen steder uden.

MEN: Den stjæler fra os – som en enarmet tyveknægt – vores opmærksomhed, vores tid, vores nærvær, og hvad får vi igen?

Flere og flere synes, det er blevet for meget, men hvordan er det lige, man finder en balance? Det kan være en svær øvelse, for hjernen belønner os med lykkehormonet dopamin, når vi får beskeder og likes på de sociale medier. Og vi skal være til at få fat på, ikke? Grænsen mellem balance og afhængighed kan være hårfin.

Vi har lavet en workshop for dig, der vil bestemme over din smartphone i stedet for omvendt.

Du får:

  • Enkle men effektive redskaber, som er nemme at bruge.
  • Forståelse for mekanismerne bag afhængighed og lignende adfærd, og hvordan du kan bryde mønsteret.
  • En proces til at skabe klarhed over præcis hvilket forhold DU vil have til DIN smartphone.
  • Instruktion i en selvhypnoseteknik, der vil støtte din underbevidsthed i dit ønske om at ændre dine digitale vaner.
  • Mulighed for at optage en selvhypnoseteknik som lydfil, så du efterfølgende gratis kan bruge den så ofte, du vil.
  • Frokost (valgfri sandwich) og anden let forplejning (vand, te, kaffe mv.).
  • Adgang til opfølgende email-supervision, hvis du kommer i tvivl om noget.

Prisen for workshoppen er kr. 850,-

Der er et begrænset antal pladser, så hvis du vil med, skal du nok ikke sidde på hænderne alt for længe…

Tilmelding til per@potentialis.dk eller united4u@protonmail.com senest søndag den 7. oktober. Husk at skrive, hvilken dag, du vil deltage, og om du vil med den anden dag, hvis din første prioritet er booket op.

Din plads er sikret, når nu har indbetalt kursusgebyret, enten på mobilepay nr. 65124 eller via netbank på kontonr: 0400 4018536094.

Undervisere:

Gunvor Videsen:

+25 års erfaring med coaching, ledelse, forandringsledelse og digitalisering. Fhv. E-businessleder og fhv. medlem af EGNs netværk “Digital ledelse & e-commerce”. Lang og bred erfaring inden for anvendelsen af de digitale muligheder. Stor viden om, hvordan det digitale medie har til formål at opfange brugernes (din) opmærksomhed og stjæle din tid. Siden 2012 beskæftiget som Psykoterapeut/MPF og Coach med særlig stor erfaring og faglig kompetence inden for belastningsrelaterede, psykiske udfordringer og stress. Gunvor har stor viden og praktisk erfaring med, hvordan den digitale tyveknægt påvirker os. Derudover er Gunvor uddannet Master Hypnoterapeut, Selvhypnoseinstruktør, NLP Mastercoach, Enneagram Mastercoach og har en række anerkendte lederuddannelser. Hun har holdt foredrag og workshops for flere virksomheder og forelæsning om klinisk stress for medicinstuderende på Aalborg Universitet.

Læs mere om Gunvor på www.united4u.dk

Per Nielsen

25 års erfaring som journalist, indtil fascinationen af det menneskelige sind og mulighederne for blandt andet ved hjælp af hypnose at skabe positive forandringer i menneskers liv førte til et karriereskift. Har siden 2012 haft selvstændig klinik i Skive som Master Hypnoterapeut, NLP-coach og Selvhypnoseinstruktør. Har udviklet og afholdt kurser i selvværdsstyrkelse, holdt en lang række foredrag om hypnose og hypnoterapi og er medudvikler af et nyt koncept ved navn “Happiness Accelerator”, der blandt andet kombinerer mindfulness og hypnose. Per har senest bygget på sin hypnoseuddannelse i udlandet og er nu også Master i Conversational Hypnosis samt Advanced Practitioner i Ericksonian Hypnosis.