Kræft

Kan hypnose virkelig hjælpe mod kræft? Ja muligheden er til stede, for selv om mange forbinder ordet kræft med død og håbløshed, kan kræft betragtes på lige fod med andre sygdomme. Ifølge metasundhed, der er en ny og – om end stadig kontroversiel – langsomt mere og mere anerkendt måde at betragte kroppen på, er kræft i virkeligheden en overlevelsesmekanisme fra kroppen på chok, sorg, traume eller konflikt, som er det egentlige problem. Denne nye forståelse af kræft er baseret på den tyske læge Ryke Hamers omfattende forskning.

Som med andre sygdomme går behandlingen derfor ud på i hypnose eller ved samtale at finde frem til og forløse den bagvedliggende årsag, der har udløst kræften. Lykkes det, findes der mange solstrålehistorier om kræftpatienter, som er blevet helt raske. Denne proces kan have stor gavnlig virkning, uanset om du vælger at tage imod det traditionelle tilbud om kræftbehandling eller ej.

Hvis du vælger den traditionelle behandling, der normalt består af operation, kemoterapi og/eller strålebehandling, kan hypnose desuden hjælpe din krop og dit sind med bedre at kunne klare behandlingen med så få bivirkninger som muligt, styrke dit håb og forventning om helbredelse, styrke dit immunforsvar, lindre dine smerter og ubehag med videre.