Aromatouch-behandling

Aromatouch-teknikken er en blid og lækker behandling med de reneste, æteriske olier fra doTerra. De 8 olier, der anvendes, er nøje sammensat for at give en behandling, der styrker dit almindelige velbefindende og dit immunforsvar, modvirker stress og hjælper på ømme og trætte muskler og led. Oliernes dufte gør i sig selv behandlingen til noget ganske særligt. Dette er selvforkælelse og sund fornuft i én og samme pakke.

Olierne masseres blidt ind på ryg, nakke, baghoved og fødder. Der kan naturligvis tages særlig hensyn til dit hår, hvis du ønsker det, men olierne fedter stort set ikke. Olierne lægges indledningsvis på din rygsøjle, hvor huden er tyndest, hvorfor oliernes virksomme stoffer herfra har den hurtigste adgang til dine blodbaner. Her er de aktive i cirka 4 timer, hvorefter de virker på celleplan i hele din krop i cirka 4 døgn.

Olierne fra doTerra gennemgår en særdeles streng kontrol for at sikre den ypperste kvalitet. Der er derfor garanti for, at olierne er helt rene, naturligvis økologiske og garanteret fri for pesticider og andre kemiske stoffer. Oliernes positive effekt er blandt andet optimeret ved at sørge for, at de enkelte planter dyrkes under de mest optimale forhold, høstes på det helt rigtige tidspunkt, og at det er de mest virksomme dele af planten, olien udvindes af.

Du kan vælge mellem følgende 3 udgaver af Aromatouch-behandlingen:

AROMATOUCH BASIC * PRIS: KR. 295,- Behandlingen varer cirka 30-45 minutter. Du får de gavnlige virkninger fra alle 8 olier. Der er i sagens natur lidt kortere tid til påføringsteknikken, der bedst kan beskrives som en meget blid massage.

AROMATOUCH CLASSIC * PRIS KR. 395,-. Den klassiske, afstressende Aromatouch-behandling, der varer cirka 45-60 minutter.

AROMATOUCH DEEP RELAX * PRIS KR. 495,- Luxus-udgaven giver dig cirka 1 time til 1 time og 15 minutters behandling. I forhold til classic-udgaven bliver der navnlig gjort ekstra meget ud af fodmassagen, som giver dig den allerdybeste afslapning og følelse af velvære. Desuden kan du vælge også at få en let nakkemassage.

Fra april 2016 samarbejder jeg med Boutique Fleurance, Adelgade 14 i Skive, således at du kan booke Aromatouch-behandlinger hos mig der hver mandag og onsdag samt udvalgte lørdage.

Bestil en tid på telefon: +45 6084 3701 eller email: per@potentialis.dk eller online hos Boutique Fleurance på www.fleurance.dk